GRATIS BOK

Vår nære fremtid

NYTT!

Denne boken kan nå lastes ned helt gratis!

Papirutgaven kan bestilles lenger nede på siden.

De som føler for det kan donere et valgfritt beløp for boken til forfatteren hos GaiaInnovations, han har jobbet i månedsvis med den og vil bli takknemlig for støtte.

LAST DEN NED HER!

PDF VERSJON

ePUB VERSJON

WORD VERSJON

EN REISE INN I VÅR NÆRE FREMTID

Denne science fiction boken handler ikke om en dystopisk fremtid hvor mennesket må kjempe for å overleve. Tvert imot handler den om en lysende fremtid hvor vi har greid å overkomme det meste av våre problemer. Den vil vise samholdet, styrken, kjærligheten og potensialet i mennesket.

Leseren blir invitert med på en reise inn i fremtiden og får oppleve hvordan livet arter seg der. Hovedpersonen blir kjent med en kvinne, og det oppstår følelser mellom dem. Sammen utforsker de samfunnet og har en mengde samtaler om forskjellen mellom vårt og deres. Det blir bl.a. tur til en romstasjon, ned i en undersjøisk forskningsstasjon og ikke minst møte med våre kosmiske venner på slutten av boken.

Den verden hovedpersonen møter har en langt mer menneskevennlig og positiv tilnærming til livet. Boken er fri for drap, kriminalitet, intriger, frykt og annen elendighet. Derimot inneholder den fantasi, gode opplevelser og mye optimisme og håp.

Henning Jon Grini

ble født i Bergen i 1966.
I hele sitt voksne liv har han vært opptatt av de store spørsmålene i livet. Han er samfunnsengasjert og har startet flere virksomheter som alle har hatt intensjon om å bidra til planetens beste samt løfte menneskets bevissthet til et høyere nivå. Han har bl.a. startet, drevet og vært redaktør for magasinet og forlaget Ildsjelen (nå Harmoni) i 12 år. Nylig startet han organisasjonen GaiaInnovations.

Han har sin egen hjemmeside: www.inspirasjonogideer.no

Last ned høyoppløselig bilde av forfatteren her. Foto: Jarle Kavli Jørgensen.

Kommentar fra lesere:

Fantastisk bok!
Har lest den nå, klarte ikke stoppe. Utrolig vakker og oppløftende lesning.

Nanna Saga Lie

Jeg nøt hvert minutt!

Ingrid Kaafarani

Jeg er snart ferdig med å lese boken, og jeg anbefaler den sterkt! Vi har lett for å tenke negativt om fremtiden mens her er en lys fremtid på plass, meget inspirerende, morsom og tankevekkende lesing. Det gode som skjer i verden i dag kommer lite frem, her er det kommet i et utmerket system hvor samarbeid mellom mennesker er regelen, penger avskaffet, miljø og klima er ryddet opp i… får lyst å flytte dit ❤️

Linda Viken Eide

Les bokanmeldelse i magasinet Pengevirke. (pdf)

Vi trenger visjoner som kan se mulighetene og potensialet i mennesket, ikke bare problemene, menneskets dumskap eller en dystopisk fremtid.

Du er herved invitert på en reise inn i fremtiden hvor vi har greid å overkomme det meste av våre problemer, og hvor vi møter våre kosmiske venner.

Tittel: Vår nære fremtid

Forfatter: Henning Jon Grini

Forlag: GaiaInnovations

Pris: 199,- Nå 99,-

Antall sider: 148

Innbinding: heftet

Utgivelsesår: 2019

Distribusjon: Egen

Høyoppløselig cover i 2D: Last ned her

Bestill boken her

Fysisk bok

Pris 99,-

Pin It on Pinterest

Share This