GRATIS BOK

Gaia og Mennesket

mot en lysere fremtid

NYTT!

Denne boken kan nå lastes ned helt gratis!

Papirutgaven kan bestilles lenger nede på siden.

De som føler for det kan donere et valgfritt beløp for boken til forfatteren hos GaiaInnovations, han har jobbet i månedsvis med den og vil bli takknemlig for støtte.

LAST DEN NED HER!

PDF VERSJON

ePUB VERSJON

Mobi VERSJON

Fra sammenbrudd til gjennombrudd

Mennesket og Gaia, planeten vi bor på, er i dag plaget av utallige problemer og kriser. Alt fra overforbruk, utnytting, korrupsjon og terrorisme til økonomisk ulikhet, fattigdom, helseproblemer og ensomhet. På toppen av det hele har vi enorme miljøproblemer.

Disse problemene kan bare tas ved roten skal vi få til en varig løsning ellers blir det bare symptombehandling. Ved å identifisere kjerneårsakene til våre menneskeskapte problemer og kriser kan vi forandre disse «onde sirklene» vi har viklet oss inn i og skape varige «gylne sirkler».

Selv om vi ser mye sammenbrudd ute i samfunnet skjer det veldig mye gjennombrudd som ikke får den oppmerksomheten det hadde fortjent. Denne boken ønsker å bøte på det ved å tilby en mengde «nye» tanker, henvisninger til løsninger og måter å forbedre livene og samfunnet vårt.

Mennesket er under utvikling og møter nå voksesmerter i form av våre globale kriser. Ved å skifte fokus fra problemer til løsninger og fra symptomer til årsaker vil vi være godt i gang med å skape en ny verden til glede for oss selv og kommende generasjoner.

Henning Jon Grini

ble født i Bergen i 1966.
I hele sitt voksne liv har han vært opptatt av de store spørsmålene i livet. Han er samfunnsengasjert og har startet flere virksomheter som alle har hatt intensjon om å bidra til planetens beste samt løfte menneskets bevissthet til et høyere nivå. Han har bl.a. startet, drevet og vært redaktør for magasinet og forlaget Ildsjelen (nå Harmoni) i 12 år. Nylig startet han organisasjonen GaiaInnovations.

Last ned høyoppløselig bilde av forfatteren her. Foto: Jarle Kavli Jørgensen.

Kommentar fra lesere:

Takk for den fantastiske boken du har skrevet! Jeg har lest den fra perm til perm og kjente at den gjorde noe med meg. Den løfter tankene og gir positivitet og håp. Den er lettlest og flytende i formen. Virkelig noe av det beste jeg har lest på lenge! Jeg er imponert! Jeg vil gjerne introdusere boken til noen andre, men kan ikke tenke meg å låne ut min, så jeg vil gjerne kjøpe to til.

Irene H. Aune

Gratulerer så mye Henning!
Du har gjort en formidabel jobb med å utgi denne boken, – en verdifull bok som berører kjernen i menneskehetens forhold til seg selv, naturen og den åndelige dimensjon. Sett med mine «briller», får leseren her en solid dose ammunisjon til ettertenksomhet og som fordrer personlig stillingtagen til store spørsmål. Anbefales!

Audun Tømmerås

Sitater fra boken

Som samfunn bør vi bryte den onde sirkelen hvor ytre verdier dominerer og gå over til en gyllen sirkel hvor ytre og indre verdier er i balanse.

Som samfunn bør vi bryte den onde sirkelen hvor Gaia sees på som dødende som kan utnyttes og gå over til en gyllen sirkel hvor Gaia sees på som levende og hellig.

Som samfunn bør vi bryte den onde sirkelen som er basert på meg og mitt og gå over til en gyllen sirkel som er basert på vi og vårt.

Utdrag fra forordet

Innhold

Forord

Mitt barndoms sommerparadis

Gaia – vår levende jord

Menneskets miljøpåvirkning

Sykluser – naturens læremestre

Menneskets syklus

Kjerneårsakene til våre problemer

Menneskelig og naturlig balanse

Maskulin og feminin balanse

Skap mer glede, lykke og bedre helse

Fremtidens økonomiske verden

Organisering i fremtiden

Levende fellesskap

Kraften i et positivt fokus

Hva kan du og jeg bidra med?

GaiaInnovations – for en verden i balanse

Bevisst transformasjon

Sluttord som peker mot en ny start

Se video om boken

En bok om hvordan et skifte i bevissthet kan skape en verden full av glede, håp og optimisme.

Det skjer mange sammenbrudd i verden i dag, men også mange gjennombrudd som ikke får den oppmerksomheten det burde. Denne boken ønsker å rette opp i dette.

Tittel: Gaia og Mennesket – mot en lysere fremtid

Forfatter: Henning Jon Grini

Forlag: GaiaInnovations

Pris: 299,- Nå 99,-

Antall sider: 168

Innbinding: heftet

Utgivelsesår: 2016

Distribusjon: Egen

Høyoppløselig cover i 2D: Last ned her

Bestill boken her

Fysisk bok

Pris 99,-

Pin It on Pinterest

Share This